skip to Main Content

Sörling växlar upp.

Genom vår nya toppmoderna fabrik i Jelcz kan vi på Sörling erbjuda högre kvalitet och snabbare leveranser, både från Sverige och Polen. Den nya robotsvetslinjen möjliggör skräddarsydda lösningar med högsta precision, medan det fullutrustade måleriet innebär att vi kan erbjuda lackering i alla kulörer på detaljnivå.

Dubbel styrka.

Med produktion, montering och leverans i både Knivsta och Jelcz har vi kapacitet att leverera det du behöver, när du behöver det.

Precisionsverktyg för tunga jobb.

Oavsett vilken utmaning du står inför kan vi anpassa våra produkter så de blir precis rätt. Genom att balansera allt från materialval, tjocklek, hydraulsystem, axlar och hjul säkerställer vi att du alltid har rätt lösning för just ditt uppdrag. Vårt ständiga utvecklingsarbete genom avancerade FEM-beräkningar, optimering av konstruktion och moderna materialval innebär att Sörling alltid ligger i framkant.

Vad du behöver.

Sörling är den enda nordiska leverantören för kompletta bil och släpfordonskombinationer. Det innebär att vi förstår din vardag, vad den kräver och vilka utmaningar du möter. Oavsett om du vill skapa ett helt ekipage eller behöver en ny dumperkorg hjälper vi dig att ta fram rätt lösning, anpassad efter dina behov.

Back To Top